User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Default auto-balance broken again


    It put out one message about the teams.. then it didn't do anything . been several minutes with 4 extra players.

  2. #2

    Default

    Need a little more then auto balance is broke! How many players were on the server, was it at the end of the round or middle? Is it a everyday issue?

    Thanks
    Last edited by alex2142hp1; 03-16-2019 at 11:05 AM.



  3. #3

    Default

    Pretty sure the server needs to be restarted, have things just hanging in the air. Not sure on the auto balance, it seems to work then at times it seems it doesn't, usually when it doesn't the server has like 20ish people on it


    This is your shield, come back bearing it or bared on it.




    CPU: Core i5 4590 3.3ghz
    RAM: 16 gb 1600 MHz
    HD : 1 TB WD Black
    MB : ASUS Z97
    VID : EVGA GTX 1060 SC 6GB
    PSU: 1000 watt

    http://codepen.io/TeejayParker/full/grLmQd/

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by Beemermarine View Post
    Pretty sure the server needs to be restarted, have things just hanging in the air. Not sure on the auto balance, it seems to work then at times it seems it doesn't, usually when it doesn't the server has like 20ish people on it
    The server was restarted along with all plugins that morning before his post.
    Likes Beemermarine liked this post
     



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •