Register Facebook Twitter YouTube Twitch Instagram Battlefield Counter-Strike Day of Defeat:Source Garrys Mod Division Minecraft Division OP:X Division Team Fortress 2
Username: Password:

Go Back   EdgeGamers Organization > General eGO Discussions > Tech Talk
» Proudly Sponsored By:


eGO Merchandise StoreeGO Mall
» Shout Box

Initializing...
» Current Poll
What division(s) are you apart of? (Choose all that apply)
Battlefield - 27.12%
48 Votes
Counter-Strike - 32.77%
58 Votes
Day of Defeat: Source - 19.77%
35 Votes
Garry's Mod - 15.82%
28 Votes
Media - 7.91%
14 Votes
Minecraft - 16.95%
30 Votes
Operation:X - 10.17%
18 Votes
Personnel Service Center - 6.78%
12 Votes
Team Fortress 2 - 17.51%
31 Votes
Tech - 3.95%
7 Votes
Total Votes: 177
You may not vote on this poll.

Reply
 
Thread Tools
Old 11-26-2011, 10:16 PM   #1
!EpIc fAiL!
eGO Is My Life!!!

 
!EpIc fAiL!'s Avatar

eGO
eGO Veteran - Level 1
OP:X

Awards: (View All 23)
Distinguished ServiceDivision Leader CommendationLeadership
Admin ExcellenceHandy-ManAdmin Round Table Participant
Default Cant get my SWTOR Launcher to launch

The game was working fine earlier today. Now when i go to launch it, the launcher doesn't come up. I've checked my task manager (processes) and when ever i click on the launcher i notice a notepad.exe is launched. How do i fix this?

I have tried restarting my PC. Running a registry cleaner. Re-downloading the launcher. None of those worked. Note that notepad doesn't actually come up, it only shows in the processes.

When i navigate to - program files-Electronics Arts- Bioware- SWTOR- launcher.exe.update. I see a launcher there. But when i click on it, it tries to download the whole game again. It says "Downloading English Video 1- 1.66 GB"

!EpIc fAiL! is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2011, 10:53 PM   #2
xosniper
eGO Is My Life!!!

 
xosniper's Avatar

eGO Veteran - Level 1

Awards: (View All 15)
DonatorLeadershipAdmin Excellence
Admin SchoolOutstanding ServiceField Service
Default

I'm having trouble as well. Game is downloaded and I'm all set up, but the "Start" button is grey'd out. I sent in a support ticket. It has to be a problem on their end.


I will update when I get a response.



xosniper is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2011, 11:53 PM   #3
Cloakedsphere
Forum Addict


Awards: (View All 8)
Admin SchoolCompetitionField Service
Four Year RecognitionThree Year RecognitionTwo Year Recognition
Default

Hmmmm. Can someone fill me in on whats SWTOR? lol i might be able to help but idk what it is
Cloakedsphere is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2011, 01:59 AM   #4
Snipeye
eGO Is My Life!!!

 
Snipeye's Avatar

eGO
eGO Veteran - Level 2

Awards: (View All 19)
Distinguished ServiceDivision Leader CommendationDonator
LeadershipHandy-ManDivisional Event Coordinator
Default

Quote:
Originally Posted by Cloakedsphere View Post
Hmmmm. Can someone fill me in on whats SWTOR? lol i might be able to help but idk what it is
/facepalm

Star Wars: The Old Republic. If you're not participating in the Beta, I'd doubt you can help.

Plus, Epic Fail needs to post again because he mentioned in vent to Medviah and I that he was able to fix it.



Snipeye is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2011, 02:24 AM   #5
Cloakedsphere
Forum Addict


Awards: (View All 8)
Admin SchoolCompetitionField Service
Four Year RecognitionThree Year RecognitionTwo Year Recognition
Default

Quote:
Originally Posted by Snipeye View Post
/facepalm

Star Wars: The Old Republic. If you're not participating in the Beta, I'd doubt you can help.

Plus, Epic Fail needs to post again because he mentioned in vent to Medviah and I that he was able to fix it.
Whoa bro chill. Im sorta new PC games and beta. I only recently got into gaming about 8 months ago when i built my pc. Chillax. Plus i dont play star wars. Sorry.
Cloakedsphere is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2011, 03:05 AM   #6
CS AdvisorMedviah
Forum Fanatic

 
Medviah's Avatar

Advisor
eGO Veteran - Level 3
CS:S

Awards: (View All 21)
Distinguished ServiceAdvisor CommendationLeadership
Handy-ManRecruiter of the MonthRecruiter
Default

Play Star Wars





Medviah is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2011, 03:29 AM   #7
IDigitalDeadI
Forum Addict

 
IDigitalDeadI's Avatar

eGO
CS:S

Awards: (View All 8)
Admin SchoolOutstanding ServiceField Service
Five Year RecognitionFour Year RecognitionThree Year Recognition
Default

Not really on topic per se, but I wanna say it. After resetting my password 3 times and setting up my security questions, I finally was able to setup to beta test today. Unfortunately I have to redownload it I think >_>




ಠ_ಠ
ლ(◕_◕ლ)
IDigitalDeadI is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2011, 06:25 AM   #8
!EpIc fAiL!
eGO Is My Life!!!

 
!EpIc fAiL!'s Avatar

eGO
eGO Veteran - Level 1
OP:X

Awards: (View All 23)
Distinguished ServiceDivision Leader CommendationLeadership
Admin ExcellenceHandy-ManAdmin Round Table Participant
Default

This is how i fixed it.

1. I re-downloaded the launcher.
2. I navigated to C:\Program Files\Electronic Arts\BioWare\Star Wars - The Old Republic
3. I deleted any files that looked like this launcher_0 ( i had 55 of these), patcher.version, launcher settings, launcher.exe
4. reinstalled the launcher i downloaded. The launcher came up and i was ready to play.

!EpIc fAiL! is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2011, 07:27 AM   #9
IDigitalDeadI
Forum Addict

 
IDigitalDeadI's Avatar

eGO
CS:S

Awards: (View All 8)
Admin SchoolOutstanding ServiceField Service
Five Year RecognitionFour Year RecognitionThree Year Recognition
Default

Quote:
Originally Posted by !EpIc fAiL! View Post
This is how i fixed it.

1. I re-downloaded the launcher.
2. I navigated to Crogram FilesElectronic ArtsBioWareStar Wars - The Old Republic
3. I deleted any files that looked like this launcher_0 ( i had 55 of these), patcher.version, launcher settings, launcher.exe
4. reinstalled the launcher i downloaded. The launcher came up and i was ready to play.
lol i think i have the same problem now >_> I'll try that and see if it works

Edit: Nope didn't change a thing




ಠ_ಠ
ლ(◕_◕ლ)

Last edited by IDigitalDeadI; 11-27-2011 at 07:33 AM.
IDigitalDeadI is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2011, 10:55 AM   #10
fps
Forum Addict

 
fps's Avatar

eGO Veteran - Level 2
CS:S

Awards: (View All 24)
Advisor CommendationDedicated SupporterDonator
Legal SupporterLeadershipAdmin Excellence
Default

Check these before you submit a ticket to SWTOR. They will ask you very similar questions.

1. Are you participating in beta?
2. Is the servers down for maintenance? (they go down a lot)
3. Did you follow their new "security" protocol in changing your PW and setting up questions?
4. Check your SW account on their site to see if there are any discrepancies with your account.
5. When in doubt, re-install



fps (f.p.s.) abbr., 1. first person scouter | [Ѻ] iScѺut ■ Follow me on TWITTER

■ Have an admin related question? ask in our Q & APM me
fps is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -5. The time now is 09:47 AM.


Copyright ©2015 EdgeGamers Organization LLC All rights reserved